Kako izvršiti uplatu?

Prilikom potvrde rezervacije putnik se obvezuje uplatiti 30% od ukupnog iznosa izabrane usluge u roku od 72 sata (ne uključujući subote, nedjelje i praznike) kako bi rezervacija postala važeća. Preostalih 70% dužan je uplatiti najkasnije 21 dan prije dolaska.

Ukoliko je Vaš dolazak unutar 21 dan potrebno je uplatiti cjelokupni iznos u roku 24 sata kako biste potvrdili rezervaciju.

NAČINI PLAĆANJA

Bankovnom doznakom

Ukoliko želite platiti Vašu rezervaciju bankovnom doznakom potrebno je da u roku od 72 sata uplatite naznačeni iznos . Putnik je dužan odmah po uplati dostaviti potvrdu Travelani d.o.o. o izvršenoj uplati - mailom ili faxom, u suprotnom Travelana d.o.o. nije obvezna izvršiti rezervaciju usluge. Travelana d.o.o. ne snosi odgovornost za neizvršene rezervacije usluga zbog kašnjenja putnika u dostavi potvrde dužoj od 72 sata (ne uključujući subote, nedjelje i praznike). Sve bankovne troškove snosi klijent. Sve rezervacije koje ne budu uplaćene u cijelosti smatrati će se nevažećima.

Kreditnom karticom

Za trgovce koji koriste WSSpayForm način komunikacije

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Za trgovce koji koriste WSPayXML način komunikacije

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom (navesti stupanj enkripcije i vrstu SSL-a) koju osigurava SSL certifikat izdan od (upisati izdavatelja certifikata).

Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Logotipi prihvata kartica i sigurnosnih programa

Trgovac je dužan postaviti odgovarajuće logotipove kartica American Express, MasterCard, Maestro i Visa te pripadajućih sigurnosnih programa koje prihvaća i podržava na stranicama svog internetskog prodajnog mjesta. Detaljne upute za logotipove mogu se pronaći u priloženim dokumentima "Standardi kartica i logotipova", "Logotipi prihvata kartica (Diners Club International)" i "Logotipi prihvata kartica (Discover)" .

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCard

MaestroDiscover

American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™Verified By Visa

WSpay™ logotip

Prodajno mjesto koje koristi WSpay™ Payment Gateway sustav, uz logotipe kartičnih sigurnosnih programa mora imati istaknut i WSpay™ logotip.

WSpay™ - Web Studio payment gateway
WSpay™ logotip
  • dimenzije i boje WSpay™ logotipa ne smiju se mijenjati
  • WSpay™ logotip mora voditi (biti link) na stranicu www.wspay.info


http://wpos.wspay.biz/travelana.aspxpreuzmi brošuru